Rolluiken & Screens

Rolluiken 

 

Isolatie, veiligheid, privacy… Rolluiken bieden het allemaal

Met rolluiken creëer je een extra isolerende laag om je woning. Rolluiken weren niet alleen de zomerse hitte, maar ook de winterse kou, dat scheelt enorm in de energiekosten! In de winter werkt het juist als extra isolatie en houd je de warmte juist binnen en tijdens de warme zomerdagen de zon buiten. Wanneer je de rolluiken op deze dagen gesloten houdt, krijgt de zon geen kans om je woning binnen te dringen en blijft de temperatuur binnen aangenaam. Daarnaast verduisteren rolluiken, schrikken ze inbrekers af, beschermen ze jouw kozijnen en hebben ze een geluidswerende werking. Doordat de lamellen voorzien zijn van een aluminium buiten laag en aan de binnenzijde schuim worden de trillingen van het geluid opgevangen en dempt het rolluik het geluid van buitenaf. Voordeel rolluiken is de specialist in zonwering op maat. Vraag je offerte nu aan of neem contact met ons op voor advies! 

Zip Screen 

 • Sun screen is een mooi systeem dat met zijn stijlvolle design de oplossing is voor u. het wordt gebruikt als zonwering, vliegenscherm en het geeft een stijlvolle uitstraling aan uw woning.
 • Kan ook gebruikt worden voor uw wintertuin, veranda, balkon, terrasafsluiting of cafe-restaurant ook mogelijk met uw eigen logo erop.
 • Zeer sterk product. resistent tegen zeer slechte weeromstandigheden, kan tegen een windsnelheid van 120 km per uur en is waterdicht.
 • Keuze uit verschillende kleuropties wat aansluit op uw smaak.
 • Bediening elektrische, ketting of handmatig. 

   

  Wij bieden een ruime collectie aan op het gebied van rolluiken en screens, zowel voor uw privé als voor uw bedrijf. Voor een prijsaanvraag vul dan de offerte formulier in onderaan de pagina.

  {formbuilder:NjQyNTU=}